cursussen

KynoTeamwork

‘Gewoon’ lekker aan de slag met uw hond. Samenwerken in een drieluik van gehoorzaamheid, neuswerk en nieuwe toestellen/objecten.

voor wie is deze cursus?

Jij en je hond zijn welkom

KynoTeamWork is een ontzettend leuke en leerzame cursus, geschikt voor elke mens-hond combinatie. De oefeningen zullen worden afgestemd op jullie eigen kennen en kunnen. Of u nu een puberhond heeft waar ik mee aan de slag wil blijven, zonder teveel nadruk te leggen op gehoorzaamheidsoefeningen die niet persé voor jullie van toepassing zijn of u een seniorhond heeft die toe is aan wat uitdaging en quality time, jullie zijn van harte welkom!

Onze methode

Hoe gaan we dat bereiken?

KynoTeamWork,  het woord zegt het al: teamwork, verbinden en fun zijn kernwoorden voor deze cursus.

Tijdens de cursus KynoTeamWork zullen we aan de slag gaan met verschillende onderdelen van het samenwerken met honden. Onder andere een stuk balans en coördinatie zal worden behandeld, hierdoor krijgen de honden een beter besef van hun eigen lijf en kunnen. Dit is bevorderlijk voor het zelfvertrouwen, waardoor het leren nog makkelijker gaat! Verder wordt er gewerkt aan aandacht voor elkaar, elkaar leren vertrouwen en elkaar beter leren begrijpen.

De lichaamstaal van mens en hond zal tijdens de lessen ook besproken worden, zodat jullie nog beter elkaars taal gaan spreken. Ook wordt het hierkomen op verschillende creatieve manieren geoefend, zodat het hierkomen altijd een feestje blijft.

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

  • Maximaal 5 combinaties
  • De kosten zijn € 75 voor 5 lessen
  • Lesduur 45-50 minuten

Reviews van cursisten

“Net de cursus KynoBasics afgerond. Dit met Bobbie, een beagle gebruikt in het laboratorium. De positieve benadering, kleine groepjes, persoonlijke en deskundige coaches hebben onze Bobbie meer zelfverzekerd en stabiel gemaakt. We zien uit naar een vervolg medio augustus. Ook Bobbie ziet er al weer naar uit om weer te leren en te werken. Een echte aanrader.”

 

Fam. Bloem met Bobbie

Fijne hondenschool waar veel aandacht is voor de samenwerking tussen mens en hond. Beschikbaarheid, deskundigheid en kwaliteit staat hoog in het vaandel! De samenwerking tussen ons en onze pup is verbeterd. Aanrader!

 

Marcel & Marissa met Nala

“KynoKids: onze kleinzoon van 5 jaar was erg bang voor onze hond. Tijdens de cursus kregen ze samen "spelletjes" wat leuk voor de kinderen en honden is.

Na 4 keer bij Kynoloki geweest te zijn hebben ze vertrouwen in elkaar gekregen en liggen ze met regelmaat rustig bij elkaar op de grond of zijn ze aan het spelen. Het was daarnaast  zeer leuk om te doen.”

 

Gini en Arno